petak, 19. veljače 2010.

Leon (1994)


Jedan od najboljih akcijskih filmova. Režiser Luc Besson je odlično napravio posao. U filmu glume fenomenalni Jean Reno (plačeni ubojica) i maestralni Gary Oldman (policajac). Gary Oldman u ovom filmu i Jack Nicholson u prvom dijelu Batmana su mi najbolji negativci od svih koje sam gledao.
Gledajte obavezno. Moja je ocjena 9/10.

Filmski
IMDB
RT

Trailer

Law abiding citizen (2009)


Zanimljiv akcijski triler. Gdje večina osvetničkih filmova završava, tu ovaj film tek počinje. "Osveta je najslađa kada se servira hladana." Tijekom gledanja filma nemožete se odlučiti dali je glavni lik pozitivac ili negativac.
Pogledajte film. Moja je ocjena 7/10.

Filmski
IMDB
RT

Trailer

petak, 12. veljače 2010.

The hurt locker (2008)


Odličan ne klasični akcijski film o ratu u Iraku. Film je o vojniku koji demontira bombe i o njegovoj ekipi koja se brine o njemu. Film je rascjepkan na više dijelova i svaki dio je odličan. U filmu su mnoge stvari objašnjene, a nemožemo ih saznati iz vjesti o ratnom Iraku.
Gledajte obavezno. Moja je ocjena 9/10.

Filmski
IMDB
RT

Trailer

Moon (2009)


Odličan SF triler film. Ovaj film je za one koji traže nešto više od filma, a ne samo običnu zabavu. Radnja se sporo odvija, ali ni u jednom trenutku film nije dosadan. Do samog kraja se nezna zašto se događa to što se događa. Zanimljivost je ta da je film snimljen za 5 milijuna dolara i osvojio je mnogo nagrada na festivalima.
Obavezno pogledajte film. Moja je ocjena 8,5/10.

Filmski
IMDB
RT

Trailer