utorak, 16. studenoga 2010.

The Last Airbender (2010)


Dječiji akcijski film koji je snimljen po istoimenoj animiranoj seriji. Tema filma je o dječaku koji može vladati sa svih 4 elementa (voda, zrak, zemlja i vatra) i koji pokušava zaustaviti rat. Djeci do 15 godina će se (možda) svidjeti film ,ali ostalima će biti žao zbog izgubljenog vremena. Specijalni efekti su odlični, ali sve ostalo je totalno bez smisla. Dosadno.
Nepreporučujem gledanje. Moja je ocjena 4/10.

Filmski
IMDB
RT

Trailer

The Other Guys (2010)


Akcijska komedija. Zabavan film sa zabavnom radnjom. Tema su dvojica policajaca koji žele postati heroji. Bore se protiv kriminala na vrlo nespretan način. Tko voli komedije s Will Ferrellom, voljeti će i ovaj film. Ništa posebano.
Pogledajte. Moja je ocjena 6,5/10.

Filmski
IMDB
RT

Trailer

subota, 6. studenoga 2010.

Inception (2010)


Akcijski film sa fantastičnim elementima. Radnja filma je o ljudima koji ulaze u tuđe snove i uzimaju tamo što im treba. Ideja i akcijske scene su fenomenalne. Film odskače svojom orginalnošću. Mora se odgledati nekoliko puta da bi se sve razumijelo zašto se događa to što se događa.
Preporučujem gledanje. Moja je ocjena 8/10.

Filmski
IMDB
RT

Trailer

Fast & Furious (2009)


Akcijski film. Ovo je 4. dio iz istoimenog serijala ali je nastavak 1. dijela. U filmu ima uzbudljive akcije, ali sve je već stotine puta viđeno. Reciklaža. Temelj priće je osveta, a automobili su u drugom planu. Tko voli jurnjave automobila, biti če zadovoljan.
Ništa naročito. Moja je ocjena 5/10.

Filmski
IMDB
RT

Trailer