srijeda, 31. kolovoza 2011.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)


Akcijska avantura.
Kapetan Jack Sparrow je u potrazi za Izvorom mladosti. Osim njega, u potrazi su i Britanci, Španjolci, pirati,... Tijekom potrage, nailazi na svoju staru ljubav.
Film je četvrti dio serijala. Film je vrhunski avanturistički spektakl. Johnny Depp je glamurozan u ulozi Kapetana Sparrowa. Sve je odlično odrađeno ali je već sve viđeno u prva tri dijela. Nema ništa novoga osim Sirena.
Pogledajte film. Moja je ocjena 7/10.

Filmski
IMDB
RT
Wikipedia

Trailer

Thor (2011)


Akcijska fantazija.
Moćni ali arogantni ratnik Thor je izbačen iz Asgarda na Zemlju. Izbacio ga je otac, Odin, vladar Asgarda. Dok je Thor na Zemlji, vodi se borba oko prijestolja u Asgardu.
Film je rađen po istoimenom stripu. Film je klasični akcijski spektakl, ali je drugačiji od današnjih filmova o super junacima. Radnja filma je bajkovita i pola filma se ne događa na Zemlji. Zadovoljavajuće.
Pogledajte film. Moja je ocjena 7/10.

IMDB
RT
Wikipedia

Trailer

četvrtak, 25. kolovoza 2011.

Knocked Up (2007)


Komedija.
Djevojka (novinarka u usponu) upoznaje dečka (nezaposlen i bez ikakvih ambicija) u nočnom klubu. Napiju se i vode ljubav. Slijedeća 2 mjeseca se nisu sretali. Onda ga je nazvala da se sastanu i rekla mu je da je trudna. Tada nastaju problemi.
Prosječna komedija koja nimalo neodskače od većine današnjih komedija. Sve je nekako razvučeno i umjetno. Film za nezahtjevnu publiku.
Pogledajte film. Moja je ocjena 6/10.

Filmski
IMDB
RT
Wikipedia

Trailer

ponedjeljak, 22. kolovoza 2011.

Fast Five (2011)


Akcijski.
Glavni lik uz pomoć prijatelja bježi iz zatvora i svi bježe u Brazil. Kreću u krađu skupih automobila koji se prevoze vlakom. Nastanu problemi i ganjaju ih kriminalci, policija i agenti iz SADa.
Ovo je 5. dio serijala The Fast and the Furious i ljubitelji serijala će uživati u ovom nastavku. Spektakularan akcijski film sa mnogo jurnjava automobilima i napucavanja oružjem. Film ima par nelogičnosti u prići i neki djelovi u filmu su prebrzi, ali sve u svemu je zadovoljavajuće.
Pogledajte film. Moja je ocjena 6,5/10.

Filmski
IMDB
RT
Wikipedia

Trailer

srijeda, 17. kolovoza 2011.

The Troll Hunter (2010)


Fantastični akcijski.
Grupa studenata istražuje nezakonito ubijanje medvjedova. Počinju pratiti sumnjivca i otkriju da je on lovac na trolove. On im dozvoli da ga snimaju u njegovom lovu.
Vrlo zabavan film koji je snimljen u dokumentarističnom stilu. Specijalni efekti su odlični. U filmu se može se puno naučiti o trolovima i uživati u Norveškoj prirodi.
Zaboravite vampire. Zaboravite vukodlake. Dolaze trolovi.
Preporučujem gledanje. Moja je ocjena 7,5/10.

Filmski
IMDB
RT
Wikipedia

Trailer

utorak, 16. kolovoza 2011.

Cowboys And Aliens (2011)


Znanstvenofantastični akcijski.
Glavni lik filma se budi u pustinji, sa čudnom velikom narukvicom, i nesjeća se ničega. Dolazi u grad gdje ga prepoznaju kao pljačkaša i dospije u pritvor. Prilikom odlaska u zatvor u drugi grad, dolazi do napada vanzemaljaca na grad.
Kao što piše u naslovu, radnja se događa u doba Divljeg zapada. Film je snimljen po istoimenom stripu. Specijalni efekti su fantastični, a ostalo je sve ništa posebno. Malo sam razočaran filmom jer su neki dijelovi filma dosadni.
Pogledajte film. Moja je ocjena 6/10.

Filmski
IMDB
RT
Wikipedia

Trailer