srijeda, 25. siječnja 2012.

The Sorcerer's Apprentice (2010)


Fantastični akcijski
Čarobnjak, star nekoliko tisuća godina, traži Merlinovog nasljednika da ubije zlog čarobnjaka. Nalazi ga u našoj sadašnjosti i uči ga čarolijama. Zao čarobnjak želi porobiti cijeli svijet i dolazi do borbe.
Specijalni efekti su prvoklasni, ali sve ostalo je vrlo loše. Sve je potpuno predvidljivo i dosadno. Film će se možda svidjeti djeci. Loše.
Nemojte gledati. Moja je ocjena 4/10.

Filmski
IMDB
RT
Wikipedia

Trailer

A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)


Komedija.
Harold i Kumar su prijatelji koji se nisu vidjeli godinama. Stjecajem okolnosti su se sreli na Badnjak i moraju naći novu jelku jer su staru slučajno spalili. I tako počinje urnebesna noć.
Ovo je 3. dio iz serijala o avanturama Harolda i Kumara. Film je zabavan, ali ne toliko kao 1. i 2. dio. Razvoj radnje je potpuno predvidljiv, ali to neće nikoga smetati. Dobar Božični film za odrasle.
Preporučujem gledanje svima koji su gledali prva 2 dijela. Moja je ocjena 6/10.

IMDB
RT
Wikipedia

Trailer

petak, 20. siječnja 2012.

The Social Network (2010)


Biografska drama.
Student s Harvarda, Mark Zuckerberg, je sa svojim prijateljima stvorio Facebook. Tijekom tog procesa je upoznao neke ljude koji su utjecali na njega. Kada je Facebook postao planetarni fenomen, zaredale su tužbe oko krađe ideje i prevare.
Film će biti posebno privlaćan ljubiteljima interneta i Facebooka. Radnja filma je jako brza i zanimljiva, a glavni motiv je pohlepa. Vrlo dobro.
Preporučujem gledanje. Moja je ocjena 7,5/10

Filmski
IMDB
RT
Wikipedia

Trailer

Real Steel (2011)


ZF akcijska drama.
Bivši boksač neuspješno zarađuje za život upravljajući robotom u borbi robota. Dolazi mu jedanaestogodišnji sin, kojeg nikada nije vidio. Njih dvoje nalaze robota na otpadu i s njim kreću u borbe robota.
Vrlo dobar obiteljski film namjenjen mlađoj publici. Film je u svim dijelovima predvidljiv i ima dosta nelogičnosti, ali nije dosadan. Radnja djelomično podsjeća na film Rocky. Film je ništa posebno, ali ima veliku dozu šarma. Vrlo dobro.
Pogledajte. Moja je ocjena 7/10.

Filmski
IMDB
RT
Wikipedia

Trailer

utorak, 17. siječnja 2012.

Immortals (2011)


Akcijska fantazija.
Kralj Hiperion sa svojom vojskom kreće u osvajanje cijelog svijeta. Želi osloboditi Titane da bi uništili Zeusa i ostale bogove. Seljak Tezej (Zeusov miljenik), kreće u borbu protiv kralja Hiperiona.
Film je odličan vizualni spektakl. Specijalni efekti i scenografija su fenomenalni. U filmu ima puno akcije i krvavih scena (raskomadana tijela i mučenja). U filmu će uživati oni koji se neopterećuju sa istinitim starogrčkim mitovima. Vrlo dobra zabava.
Preporučujem gledanje. Moja je ocjena 7/10.

Filmski
IMDB
RT
Wikipedia

Trailer