utorak, 15. svibnja 2012.

Man on a Ledge (2012)

Triler.
Policajac završi u zatvoru zbog krađe dijamanta. Tvrdi da je nedužan i uspije pobjeći iz zatvora. Popne se na neboder i prijeti da će skočiti. Dolazi policija i pregovaraju s njim. Pregovarača pokušava uvjeriti da je nedužan i da provjeri njegove tvrdnje.
Vrlo zanimljiva priča, ali sa mnogo nelogičnosti. Neki dijelovi filma su odlično napravljeni, ali neki su napravljeni vrlo loše. Sveukupno je film zadovoljavajući.
Pogledajte film. Moja je ocjena 6/10.

Filmski
IMDB
RT
Metacritic
Wikipedia

Trailer

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Akcija.
Agent organizacije IMF i njegova ekipa bivaju lažno okrivljeni za uništavanje Kremlja, pa kreću u dokazivanje svoje nedužnosti. Tijekom istrage, saznaju da im je podmetnuo čovjek koji želi izazvati 3. svjetski rat i uništenje ljudske vrste.
Odličan zabavni film pun akcijskih i humorističnih elemenata. Film je nerealan ali mu to daje posebni šarm. Tko želi gledati akcijski spektakl, ovim uradkom će biti vrlo zadovoljan. Vrlo dobro.
Pogledajte film. Moja je ocjena 7/10.

Filmski
IMDB
RT
Metacritic
Wikipedia

Trailer

The Prestige (2006)

Triler.
Nakon prijateljstva dva mađioničara dolazi do netrpeljivosti među njima zbog smrti žene koja je bila velika ljubav jednog od njih. Pokušavaju svojim novim trikovima nadmašiti jedan drugoga, ali i sabotiraju jedan drugoga.
Vrlo napet i zanimljiv film u kojem se može puno naučiti o mađioničarima i njihovim trikovima. Film je više o ljudima i njihovim ambicijama, nego o samim trikovima. Film se mora više puta gledati da bi se radnja u potpunosti shvatila, ali i poslije više gledanja neka pitanja će ostati neodgovorena u cijelosti. Vrlo dobro.
Pogledajte film. Moja je ocjena 7,5/10.

Filmski
IMDB
RT
Metacritic
Wikipedia

Trailer